produk

produk nembongkeun

Ngeunaan AS

  • pabrik

    Kusabab 1999. Tempatna di kidul Beijing sarta kaléreun ijinan, 3 pabrik di china keur Corrugated garis produksi kardus, Flexo slotter printer mesin paeh cutter, Kacapi Suling mesin laminator. Simkuring gaduh ékspor jeung impor parusahaan bebas, bisa ngekspor ka klien langsung.

aplikasi

industri hal

wartos

warta Center