ПРОИЗВОДИ

ПРИКАЗ НА ПРОИЗВОД

ЗА САД

  • Фабрика

    Од 1999 година се наоѓа во јужниот дел на Пекинг и северниот дел на Жинан, 3 фабрики во Кина за производство на линија Брановидни картон, флексо печатач slotter умре машина машина, флејта Laminator машина. Имаме независна увоз и извоз на компанијата, може да извезува на клиенти директно.

АПЛИКАЦИИ

ИНДУСТРИЈА НА СЛУЧАЈ

ВЕСТИ

прес-центар