PRODUCTS

PRODUCT TAMPILAN

ABOUT US

  • pabrik

    Wiwit taun 1999. Dumunung ing sisih kidul ing Beijing lan lor Jinan, 3 pabrik ing China kanggo Corrugated line produksi karton, Flexo pana Slotter printer mesin die cutter, suling mesin laminator. We kudu ekspor impor perusahaan sawijining, bisa ngekspor kanggo klien langsung.

APLIKASI

INDUSTRY CASE

NEWS

PAWARTA CENTER